Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Incalzire prin pardoseala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
FRÄNKISCHE
Out Of stock
Descriere
Sistemele de alimentare cu apa rece si calda si de incalzire prin pardoseala marca Fränkische sunt de calitate superioara, cu un grad mare de calitate si durabilitate in timp.

Sunt echipamente fabricate in Germania, dispunand de o gama larga de produse.
In decursul a 10 ani de la data punerii in functiune a instalatiei, producatorul Fränkische raspunde cu o polita in valoare de 5 200 000 de euro pentru daune cauzate de defecte de fabricatie ale produselor sale.

Mentionam ca produsele Fränkische beneficiaza de o garantie de 10 ani de la data punerii in functiune a instalatiei de incalzire si de alimentare cu apa rece si calda, in conditii de respectare a regulilor de utilizare, transport, depozitare si montare, in conformitate cu instructiunile emise de catre producator.

In cazul produselor electrice si mecanice prezenta garantie este valabila 2 ani.
Gama larga de tevi si fitinguri ale acestui producator face ca Fränkische sa fie in orice situatie adaptabil cerintelor tehnice pentru instalatii de incalzire si alimentare cu apa rece si calda.

Metoda de imbinare folosita intre fitinguri si tevi este prin sertizare de mare precizie, executate cu truse speciale electrice si extrem de sigure.

Pentru tevile de apa rece, Fränkische dispune de certificate de potabilitate.

De remarcat faptul ca Fränkische vine in intampinarea beneficiarilor cu sisteme de ventilatie de inalta calitate, tubulaturi si unitati de ventilatie adaptabile tuturor conditiilor tehnice ale unui proiect!
Ventilatia cu recuperare de caldura este una din prioritatile acestui producator important!
Viitorul suna bine cu Fränkische si partenerul sau local - Platimar Prime Srl !!!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura